SIGNATURE PARIS PHOTO ÉDITIONS BESSARD SE18 JEUDI 7 NOVEMBRE // THURSDAY, NOVEMBER 7TH 12H // 12PM Delphine Blast, Cholitas 13H // 1PM Antoine d’Agata, White noise 14H // 2PM Emmanuelle Bousquet, In Foetu 15H // 3PM Alice Quaresma, Playground 16H // 4PM Max Pam, Sea Of Love 17H // 5PM Stefano de Luigi, Idyssey 18H // 6PM Philippe Herbet, Les Filles de Tourgueniev 19H // 7PM Claudia Jaguaribe, Beijing Overshoot VENDREDI 8 NNOVEMBRE // FRIDAY, NOVEMBER 8TH 12H // 12PM Jean Larive, Birds at my front door 13H // 1PM Marco Rigamonti, Nativity scenes 14H // 2PM Emmanuelle Bousquet, In Foetu 15H // 3PM Philippe Herbet, Les Filles de Tourgueniev 16H // 4PM Giacomo Brunelli, SelfPortrait 17H // 5PM Alice Quaresma, Playground Delphine Blast, Cholitas 18H // 6PM Stefano de Luigi, Idyssey 19H // 7PM Harri Pälviranta, News Portraits SAMEDI 9 NOVEMBRE // SATURDAY, NOVEMBER 9TH 12H // 12PM Emmanuelle Bousquet, In Foetu 13H // 1PM Claudia Jaguaribe, Beijing Overshoot 14H // 2PM Alice Quaresma, Playground 15H // 3PM Max Pam, Sea Of Love 16H // 4PM Jean Larive, Birds at my front door 17H // 5PM Stefano de Luigi, Idyssey 18H // 6PM Delphine Blast, Cholitas 19H // 7PM Pepe Lopez, The weapons hungry monster DIMANCHE 10 NOVEMBRE // SUNDAY, NOVEMBER 10TH 12H // 12PM Claudia Jaguaribe, Beijing Overshoot 13H // 1PM Delphine Blast, Cholitas 14H // 2PM Emmanuelle Bousquet, In Foetu 15H // 3PM Alice Quaresma, Playground 16H // 4PM Jean Larive, Birds at my front door 18H // 6PM Max Pam, Sea Of Love

SIGNATURE PARIS PHOTO ÉDITIONS BESSARD SE18  JEUDI 7 NOVEMBRE // THURSDAY, NOVEMBER 7TH 12H // 12PM Delphine Blast, Cholitas  13H // 1PM Antoine d’Agata, White noise  14H // 2PM Emmanuelle Bousquet, In Foetu  15H // 3PM Alice Quaresma, Playground  16H // 4PM Max Pam, Sea Of Love  17H // 5PM Stefano de Luigi, Idyssey  18H // 6PM Philippe Herbet, Les Filles de Tourgueniev  19H // 7PM Claudia Jaguaribe, Beijing Overshoot  VENDREDI 8 NNOVEMBRE // FRIDAY, NOVEMBER 8TH 12H // 12PM Jean Larive, Birds at my front door  13H // 1PM Marco Rigamonti, Nativity scenes  14H // 2PM Emmanuelle Bousquet, In Foetu  15H // 3PM Philippe Herbet, Les Filles de Tourgueniev  16H // 4PM Giacomo Brunelli, SelfPortrait  17H // 5PM Alice Quaresma, Playground Delphine Blast, Cholitas  18H // 6PM Stefano de Luigi, Idyssey  19H // 7PM Harri Pälviranta, News Portraits  SAMEDI 9 NOVEMBRE // SATURDAY, NOVEMBER 9TH 12H // 12PM Emmanuelle Bousquet, In Foetu  13H // 1PM Claudia Jaguaribe, Beijing Overshoot  14H // 2PM Alice Quaresma, Playground  15H // 3PM Max Pam, Sea Of Love  16H // 4PM Jean Larive, Birds at my front door  17H // 5PM Stefano de Luigi, Idyssey  18H // 6PM Delphine Blast, Cholitas  19H // 7PM  Pepe Lopez, The weapons hungry monster  DIMANCHE 10 NOVEMBRE // SUNDAY, NOVEMBER 10TH 12H // 12PM Claudia Jaguaribe, Beijing Overshoot  13H // 1PM Delphine Blast, Cholitas  14H // 2PM Emmanuelle Bousquet, In Foetu  15H // 3PM Alice Quaresma, Playground  16H // 4PM Jean Larive, Birds at my front door  18H // 6PM Max Pam, Sea Of Love

Pin It on Pinterest

Share This